Ferielejligheder

Fun Art Apartments

Giver dig mulighed for at bo i skønne ferielejligheder lige midt i Nordeuropas største Street-art udstilling

Ferielejligheder med store street art malerier

Street art malerier er den nye trend i byområder over hele verden. Fra New York til Tokyo og London og nu Blokhus, lejligheder med vægmalerier tilfører et unikt og kreativt touch til byens skønhed. 

Mange kunstnere er også blevet inspireret af disse og udforsker mulighederne for at skabe store og farverige malerier på bygningsfacader og vægge. Dette kommer der rigt mulighed for at udforske hos Fun Art Blokhus.

Ferielejligheder med malerier
Ferielejligheder med vægmalerier

Luksus i 2 etager

Vores ferielejligheder er fordelt over to etager og har plads til fire personer til overnatning på første sal med godt udsigt over området. Lejligheden er deusden udstyret med et køkken, et badeværelse samt toilet. Dette betyder, at du har alle de faciliteter, du har brug for til en behagelig ferie, du kan også nyde solen på tilhørende terrasse. 

Lejligheden er velegnet til både en familie eller en gruppe venner, der ønsker at udforske området og tilbringe tid sammen.

Ferielejlighederne kommer desuden til at grænse op til vores spa og wellness område.

Parkering og el-bil ladere tæt ved huset

Det er vigtigt at have gode parkeringsmuligheder og opladningsstationer tæt ved ferielejlighederne, så det vil vi naturligvis sørge for, i forbindelse med vores hotel kan du også finde hurtigladere.

Ferielejligheder med parkering

Vores ferielejligheder vil være tilgængelige sommeren 2024

Følg med herpå hjemmesiden eller via vores Facebook for nyeste opdateringer.

Ferielejligheder oversigt