Malet Keramik Café kop

Vær kulturel og slip kreativiteten løs!

At få kulturelle indtryk må mindst være lige så vigtigt for sjælen som motion er for kroppen. Derfor inviterer vi jer til at tage en smuk gåtur i vores Art Park kunstudstilling.

I har også mulighed for at slippe jeres indre kunstner ud i vores kreative værksted og keramik café, som alt sammen åbner til efteråret 2022. God fornøjelse!

Helt unik Art Park

Hos Fun Art Blokhus glæder vi os til at byde jer velkommen i vores 10.000 m2 store Art Park. Parken bliver en helt unik oplevelse, fyldt med imponerende, smukke og unikke kunstinstallationer, her kan I gå på opdagelse i kunst og kreativitet efter eksempelvis en spændende omgang discgolf, minigolf eller et andet spil hvor gearet trænger til et nøk ned.

Behag øjet, lad jer blive inspireret af instalationerne og sæt de gode samtaler i fokus mens i oplever vores Art Park i den smukke Nordjyske natur– Vi ser frem til at tage imod jer, og ønsker jer en god fornøjelse med besøget i vores Art Park hos Fun Art Blokhus.

Vores Art park åbner i 2023 men du kan allerede nu opleve vores smukke streetart kunst med flotte gavl malerier.

Maling i Keramik Café

Book et bord i vores Keramik Café

Udfør dine kunstneriske eksperimenter I vores Keramik Café hvor du har mulighed for at male på et stort udvalg af skåle, kopper, tallerkener, figurer, vaser og meget mere. Dine kreationer kan når de er færdige spræde glæde hjemme såvel som gave. Alle kan være med, om man er til store strøg med den brede malerpensel, ønsker at lave små snirklede projekter med de lækre fine-art pensler, dupper med en svamp eller ønsker du altid at se frem til dessert og maler din ynglingsis på middagstallekenen – Det er op til dig ! Eksperimenter med forskellige teknikker og mal et helt univers eller græsstrå der svejer i vinden, benyt lejligheden til at være i nuet og nyd nærveret. Brug din kreativitet og opdag dit kunsneriske potentiale, vi ser frem til at hjælpe dig på vej til dit projekt i vores kreative rammer hos Fun Art Blokhus.

Du kan snart booke et bord i vores Keramik Café der åbner efteråret 2022
Du betaler kun for keramikken du vil male på, alt glasering, maling og brænding er med i prisen. Du bliver tildelt et bord efter antal bookede personer, og kan booke en tid af 2.5 time ad gange og alle er selvfølgelig velkomne. God Fornøjelse !

Mal på keramik

Du vælger det keramik og maling du vil benytte, du maler dit keramik og efterfølgende glaserer og brænder vi din keramik for dig, som du kan afhente hos os en uge efter dit besøg, eller få sendt hjem til dig direkte.

Vil du selv udstille?

Du har også selv mulighed for at udstille din kunst hos os. har det interesse bedes du kontakte os på info@funart.dk

Streetart gavl maleri 3