Nordeuropas største Street-art udstilling!

At få kulturelle indtryk må mindst være lige så vigtigt for sjælen som motion er for kroppen. Derfor inviterer vi jer til at tage en smuk gåtur i vores Street Art Park kunstudstilling som åbner i 2024.

Helt unik Street Art Park

Hos Fun Art Blokhus glæder vi os til at byde jer velkommen i vores 10.000 m2 store Atreet Art Park som derved bliver Nordeuropas største Street-art udstilling. 

Parken bliver en helt unik oplevelse, fyldt med imponerende, smukke og unikke kunstinstallationer, her kan I gå på opdagelse i kunst og kreativitet efter eksempelvis en spændende omgang discgolf, minigolf eller et andet spil hvor gearet trænger til et nøk ned.

Behag øjet, lad jer blive inspireret af instalationerne og sæt de gode samtaler i fokus mens i oplever vores Street Art Park i den smukke Nordjyske natur– Vi ser frem til at tage imod jer, og ønsker jer en god fornøjelse med besøget i vores kommende Street Art Park hos Fun Art Blokhus.

Vores Street Art park åbner i 2024 men du kan allerede nu opleve vores smukke street art kunst med flotte gavl malerier rund om i parken.

Ferielejligheder
Ferielejligheder med malerier

Vil du bo i vores Art Park?

Du vil have mulighed for at overnatte i ferielejligheder inde i vores Street Art Park når vi åbner i 2024.

Vil du selv udstille?

Du har også selv mulighed for at udstille din kunst hos os. har det interesse bedes du kontakte os på info@funart.dk

Mal på keramik

Du har også mulighed for selv at være kreativ i vores keramik cafe. Du vælger det keramik og maling du vil benytte, du maler dit keramik og efterfølgende glaserer og brænder vi din keramik for dig, som du kan afhente hos os en uge efter dit besøg, eller få sendt hjem til dig direkte, book en tid i dag.

Streetart gavl maleri 3