Super sjov Discgolf bane

Discgolf hul 3

Discgolf, der også er kendt under navnet frisbeegolf er de seneste år blevet meget populært. Flere og flere begynder at spille – og det forstår man godt. Hos Fun Art Blokhus kan du prøve kræfter med Discgolf på en af Danmarks sjoveste baner ! Banerne byder på masser af forhindringer hvor der er plads til udfordrende kast.

Giv jer selv oplevelsen af et spil discgolf, og se frem til lyden af jubel og raslende jernkæder når discen kommer i mål ! God fornøjelse !

Discgolf hul 6

Naviger discen omkring

Med en hoftes bredde mellem fødderne og discen i hånden foran let sammenknebne øjne, ser man discgolferen give discen lige præcis det rette skud for at discen svæver gennem luften med målet i sigte – Måske er det dig ?

Spillet, der kombinerer frisbee og golf, er supersjovt, udfordrende og utrolig konkurrencepræget.
Som standard har man 4 forskellige typer disc til at nå hen til kurven, fairway og distance drivers er til de lange kast, midrange er til en mellem distance og putt og indspils disc til de korte kast resten af vejen hen til kurven.

Blandt træer og andre forhindringer skal du og dine venner forsøge at sende disc’ene i mål på færrest mulige skud. Vi har i alt 9 udfordrende huller at kaste på, og vinderen kan efterfølgende lade sig kåre som Fun Art Discgolf champen!

Priser for Discgolf:

30,- pr. person

Børn fra 0-5 år spiller gratis

discgolf bane
Se vores bane klik her
overdækkede gårdsplads

Besøg Café Fun Art eller medbring picnic kurven

Der kan nydes lækker mad hos Cafe Fun Art i vores dejligt overdækkede gårdsplads. Der er således lagt op til hygge for hele familien og et frirum fra hverdagen. Se vores menu her.

Medbragt mad er også en mulighed, der kan nydes i vores separate picnic område hvor der desuden er grill til rådighed. Maden kan også nydes i forbindelse med spillet ude på banen, hvor der er bord/bænkesæt under store solsejl.

TJEK IND OG DEL DIN TUR