Slip din indre kunster løs!

I har mulighed for at slippe jeres indre kunstner ud i vores kreative værksted og keramik café, som alt sammen åbner 2023. God fornøjelse!

Du vælger det keramik og maling du vil benytte, du maler dit keramik og efterfølgende glaserer og brænder vi din keramik for dig, som du kan afhente hos os en uge efter dit besøg, eller få sendt hjem til dig direkte.

Stor udvalg i Keramik

I vores keramik café kan du male på alt hvad hjerte begærer, det kunne være en ananas, en krukke med låg formet som en isvaffel, et krus der også fungere som brilleholder eller måske bare en normal tallerken. Vi har alt muligt sjovt og smart keramik på hylderne klar til dig til at male på.

Book et bord i vores Keramik Café

Udfør dine kunstneriske eksperimenter I vores Keramik Café hvor du har mulighed for at male på et stort udvalg af skåle, kopper, tallerkener, figurer, vaser og meget mere. Dine kreationer kan når de er færdige spræde glæde hjemme såvel som gave. Alle kan være med, om man er til store strøg med den brede malerpensel, ønsker at lave små snirklede projekter med de lækre fine-art pensler, dupper med en svamp eller ønsker du altid at se frem til dessert og maler din ynglingsis på middagstallekenen – Det er op til dig ! Eksperimenter med forskellige teknikker og mal et helt univers eller græsstrå der svejer i vinden, benyt lejligheden til at være i nuet og nyd nærveret. Brug din kreativitet og opdag dit kunsneriske potentiale, vi ser frem til at hjælpe dig på vej til dit projekt i vores kreative rammer hos Fun Art Blokhus.

Du kan snart booke et bord i vores Keramik Café der åbner 2023
Du betaler kun for keramikken du vil male på, alt glasering, maling og brænding er med i prisen. Du bliver tildelt et bord efter antal bookede personer, og kan booke en tid af 2.5 time ad gange og alle er selvfølgelig velkomne. God Fornøjelse !

Keramik efter sæson

Er det ved at være den tid på året igen?
Så har vi helt sikkert keramikken hertil, er det Jul, påske og haloween med mere så er vi klar med keramik der passer til sæsonen.