Hyggelig Petanque bane

Der kunne stå ’velkommen til en god dag’ i gruset på vores spritnye petanque-baner, men for spillets skyld lader vi det stå her, og byder jer velkommen til at udfordre hinanden i hvor gode I er til at få kuglen så tæt på ”grisen” som muligt.

Petanque er et supersjovt og udfordrende spil, hvor man på hold dyster i at få sine egne kugler så tæt på den lille målkugle, også kendt som grisen, som muligt. Det hold der kommer tættest på grisen, vinder runden. God fornøjelse !

petanque kugler
petanque spillere

En hyggelig sport

Tag familie og venner under armen, og udfordre dem til en omgang petanque i vores store park med de flotteste og bedste petanquebaner i hele Nordjylland.
Hos Fun Art Blokhus har vi 2 udendørs Petanquebaner.

Det franske hyggespil petanque kan spilles af alle, og udfordring afhænger af hvor grisen kastes hen, og af de andre spillere. Grisen er den lille målkugle man kaster petanquekuglerne efter, og definerer derfor omgangens spil. Det gælder om at ramme sine petanquekugler så tæt på grisen som muligt. Det er også tilladt at sigte mod modstanderens kugler og derved give holdet med dine ynglingsrivaler lidt sved på panden – Intet er afgjort på forhånd.
Det er altid spændende at kaste sig ud i et spil petanque, og det er et godt spil for alle – om man er nybegynder eller passioneret petanque spiller.

Vi anbefaler i maks. er 2 hold med 3 spillere på hvert hold pr. bane. Du kan booke vores baner så lang tid I har brug for dog er det først til mølle. Vi glæder os til at tage imod jer hos Fun Art Blokhus!

Se vores bane klik her
overdækkede gårdsplads

Besøg Café Fun Art eller medbring picnic kurven

Der kan nydes lækker mad hos Cafe Fun Art i vores dejligt overdækkede gårdsplads. Der er således lagt op til hygge for hele familien og et frirum fra hverdagen. Se vores menu her.

Medbragt mad er også en mulighed, der kan nydes i vores separate picnic område hvor der desuden er grill til rådighed. Maden kan også nydes i forbindelse med spillet ude på banen, hvor der er bord/bænkesæt under store solsejl.

TJEK IND OG DEL DIN TUR