Velkommen til Café Fun Art

Efter et par timer med herlige aktiviteter er det tid til en bid mad hos Café Fun Art, her kan vi tilbyde et væld af lækre anretninger og specialiteter lavet med lokale råvare tilberedt og anrettet helt perfekt. 

Du kan vælge at sidde inde i vores dejlige store indendørs restaurant, med bar servering, det er også muligt at få udeservering i vores herlige gårdhave hvor du kan sidde uforstyrret og nyde din mad.

Har du spørgsmål til Café Fun Art kan vi kontaktes på mailen pj@funart.dk 

Åbningstider

Mandag : lukket

Tirsdag – søndag åben i caféen fra 12-21

Køkkenet lukker kl. 20

Har du spørgsmål til Café Fun Art kan vi kontaktes på mailen pj@funart.dk

Lækker mad

Vores lækre menu kommer vidt omkring og der er garanteret noget for en hver smag. Hos café Fun Art tilbyder vi kolde anretninger i form af vores populære club sandwichs, et stort udvalg af smørrebrød samt vores lækre Cæsarsalat. 

Du kan også sætte tænderne i vores lune og varme anretninger i form af vores Fun Art burger med sprøde pomfritter, det klassiske stjerneskud, pasta a’la Fun Art, eller vores lækre tacos som altid serveres med Fun Art’s hjemmelavede salsa og guacamole. 

Vi serverer selvfølgelig også lette snacks og mad til de kære små hvor vi kan tilbyde en lækker byg selv burger, fiskefilet eller hjemmelavet nuggets hvor alle retter selvfølgelig serveres med pomfritter.

Vi står selvfølgelig også klar med de kolde drikkevarer vi har alle de gængse sodavand/vand, 7 haner med forskellig fadøl og forfriskende drinks og cocktails, du kan også altid regne med vi har kaffe og the på kanden.

Pasta og kylling
Cafe Fun Art stjerne skud

Vores lækre stjerneskud med 2 stegte fisk på brød med hjemmelavet dressing, toppet med klassiske rejer, asparges, og svampe, pyntet med citron, agurk, tomat, æg, kaviar og dild.

Cafe Fun Art pasta ret

Pasta a’la Fun Art som betsår af båndpasta med stykker af kylling, peberfrugt og asparges, vendt i en cremet paprikaflødesovs med et tvist smag af jalapenos toppet med bagte tomater, bacon og friske krydderurter. Serveres m/ brød.

Cafe Fun Art burger

Fun Art burger med 200g bøf af oksekød med smeltet ost, stegt bacon, hjemmelavet agurkesalat og stegte løg, tomat og agurk samt fintsnittet salat. Bollen er smurt med FunArt’s hjemmelavede dressing. Serveres med pomfritter.