Velkommen til Café Fun Art

Efter et par timer med herlige aktiviteter er det tid til en bid mad hos Café Fun Art, her kan vi tilbyde et væld af lækre anretninger og specialiteter lavet med lokale råvare tilberedt og anrettet helt perfekt. 

Du kan vælge at sidde inde i vores dejlige store indendørs restaurant, med bar servering, det er også muligt at få udeservering i vores herlige gårdhave hvor du kan sidde uforstyrret og nyde din mad.

Har du spørgsmål til Café Fun Art kan vi kontaktes på mailen pj@funart.dk 

Åbningstider

Mandag : lukket
Tirsdag : 16:00- 20:30
Onsdag : 12:00- 20:30
Torsdag : 12:00 -20:30
Fredag : 12:00- 21:00
Lørdag: 12:00-21:00
Søndag: 12:00- 20:30

Køkkenet lukker kl. 19.30 alle dage

Har du spørgsmål til Café Fun Art kan vi kontaktes på mailen pj@funart.dk

cafe fun art lokale

MEDDELELSE

FunArt blev stiftet i 2022 med forskellige aktivitetstilbud, herunder anlæg til både fodboldgolf og minigolf. Bane anlægget er designet og bygget af far og søn, Henning og Kasper Jensen, der som ansatte har været med i etableringen af FunArt helt fra begyndelsen. 

Som en naturlig følge af dette ansættelsesforhold blev der indgået samarbejde med familien Jensen om at drive cafe FunArt i fælleskab med datteren Pernille og mor Vibeke. 

Familieselskabet bag familien Jensen, BLK Aps, som har forpagtet driften af Cafe FunArt har efter egen vilje opsagt samarbejdet og stopper med udgangen af 2023.

Familien Jensen udtaler at rejsen med at blive selvstændig har været mere udfordrende end vi havde forventet. Alle familiens kræfter bruges i forretningen og vi ønsker at stoppe mens legen er god og vores familie stadig er i behold. Det har været en fantastisk rejse med mange glade mennesker og gode kunde oplevelser, og rammerne som vi har fået stillet til rådighed er helt fantastiske. 

Det er selvfølgelig trist at skulle trække stikket nu hvor forretningen er i god gænge, men vi har som familie sammen taget den svære beslutning.

Kim Godiksen og Jens Boelskifte som er arkitekterne bag etableringen af FunArt er naturligvis kede af at miste et populært lokalt forpagterpar som laver god mad.

Vi ønsker hele vejen rundt at alle vores kunder får en god kunde oplevelse. Det uanset om de spiller med en bold, Maler på keramik eller besøger vores cafe. 

Vi er glade for den gode start som familien Jensen har givet Cafe FunArt.  Vi vil her i efteråret starte søgen efter en værdig afløser slutter Kim Godiksen.

Ønskes flere oplysninger kan Kim Godiksen kontaktes på mobil 40201816

Forpagter til Café FunArt ved FunArt i Blokhus søges læs mere her

Lækker mad

Vores lækre menu kommer vidt omkring og der er garanteret noget for en hver smag. Hos café Fun Art tilbyder vi kolde anretninger i form af vores populære club sandwichs, et stort udvalg af smørrebrød samt vores lækre Cæsarsalat. 

Du kan også sætte tænderne i vores lune og varme anretninger i form af vores Fun Art burger med sprøde pomfritter, det klassiske stjerneskud, pasta a’la Fun Art, eller vores lækre tacos som altid serveres med Fun Art’s hjemmelavede salsa og guacamole. 

Vi serverer selvfølgelig også lette snacks og mad til de kære små hvor vi kan tilbyde en lækker byg selv burger, fiskefilet eller hjemmelavet nuggets hvor alle retter selvfølgelig serveres med pomfritter.

Vi står selvfølgelig også klar med de kolde drikkevarer vi har alle de gængse sodavand/vand, 7 haner med forskellig fadøl og forfriskende drinks og cocktails, du kan også altid regne med vi har kaffe og the på kanden.

Pasta og kylling
Cafe Fun Art stjerne skud

Vores lækre stjerneskud med 2 stegte fisk på brød med hjemmelavet dressing, toppet med klassiske rejer, asparges, og svampe, pyntet med citron, agurk, tomat, æg, kaviar og dild.

Cafe Fun Art pasta ret

Pasta a’la Fun Art som betsår af båndpasta med stykker af kylling, peberfrugt og asparges, vendt i en cremet paprikaflødesovs med et tvist smag af jalapenos toppet med bagte tomater, bacon og friske krydderurter. Serveres m/ brød.

Cafe Fun Art burger

Fun Art burger med 200g bøf af oksekød med smeltet ost, stegt bacon, hjemmelavet agurkesalat og stegte løg, tomat og agurk samt fintsnittet salat. Bollen er smurt med FunArt’s hjemmelavede dressing. Serveres med pomfritter.