Fodboldgolf i verdensklasse

båden i fodboldgolf

Hos Fun Art Blokhus kan i prøve kræfter med fodboldgolf på vores spritnye 18-hullers bane.

Fodboldgolf er en sjov blanding mellem fodbold og golf, hvor du på de forskellige huller skal sparke bolden fra tee’en til hullet på færrest mulige spark. 

Du kan løbende opleve at blive udfordret af hegn, træer og sten, vandforhindringer, forskellige retninger bolden skal sparkes og meget mere.

eiffeltårnet
sømærket blokhus

Sjov for alle

Spillet kan spilles af alle aldre, børn, voksne, hele familier, vennegrupper og til firmaarrangementer. Rigtig mange bruger blandt andet fodboldgolf i forbindelse med teambuilding-ture, polterabend og børnefødselsdage.

Hos Fun Art Blokhus kan du og dine nærmeste spille i den nordjyske natur, på en af Danmarks flotteste baner tæt på vandet og det fantastiske Blokhus.

Alle baner har forskellige sværhedsgrader og længder, I skal regne med at en runde tager ca. 2 timer for 4-5 personer. Der vil på ruten være opholdsområder med bord/bænke-sæt og solsejl, her kan I tage et hvil og nyde jeres medbragte mad og drikkevarer.

Det er en aktivitet hvor man udfordrer sin koordination sammen med præcision og sigte, man behøver ikke at have prøvet det før, og uanset niveau kan vi garantere at et spil fodboldgolf vil trække på smilebåndet. God fornøjelse.

Maks. 5 personer pr. hold.

Børn fra 0-5 år spiller gratis

Fodboldgofl bane
Se vores bane klik her
overdækkede gårdsplads

Besøg Café Fun Art eller medbring picnic kurven

Der kan nydes lækker mad hos Cafe Fun Art i vores dejligt overdækkede gårdsplads. Der er således lagt op til hygge for hele familien og et frirum fra hverdagen. Se vores menu her.

Medbragt mad er også en mulighed, der kan nydes i vores separate picnic område hvor der desuden er grill til rådighed. Maden kan også nydes i forbindelse med spillet ude på banen, hvor der er bord/bænkesæt under store solsejl.

Tjek ind og del din tur