Krolfbane i flot natur

krolf bane hygge

Nu kan du og dine nærmeste med fornøjelse vælge at spille en omgang Krolf ! Men hvad er Krolf ? Krolf er en blanding mellem golf og krocket, det spilles med en kølle og en bold der er på størrelse med en tennis- eller krocketbold.

Du starter alle 12 huller på et tee-sted, og så handler det i alt sin enkelthed om at bruge færrest mulige slag for at få bolden i hul. Den spiller der gennemfører alle banerne med færrest brugte skud vinder. God fornøjelse !

mænd i krolf spil
krolf bane

Er du en rigtig krolfer?

Krolf blev første gang spillet i 80’erne og er sidenhen blevet mere og mere udbredt, og vi har også valgt at tage det finurlige spil til os ! Krolf er generelt noget lettere at spille end golf og krocket, derfor kan alle aldre få glæde ud af at spille. Krolf passer perfekt til en ældre aldersgruppe og pensionister, men selvfølgelig kan både familier med børn og vennepar også være med til spillet.

En interresant ting Krolf har ”arvet” fra golf er muligheden for hole-in-one, dvs. at du i spillet skal skyde din kugle i hullet fra start stedet på første slag. Hvis det lykkedses, kan du udover din egen jubel, med fornøjelse noterer dette slag for 0 på scorekortet – om I vælger at knipse af hinandens succes-skud som man er begyndt på i golfens verden, eller giver den fuld gas med highfive og gratuleringer er op til jer, det vigtigste for os er at I smiler og får en god oplevelse!

Succesoplevelserne er mange hos Fun Art blokhus og dem holder vi meget af, banen er nemlig specielt designet til at hole-in-one altid er en mulighed, så lad kampen om den bedste krolfer begynde.
Det tager ca. 1 time at spille en omgang, vi anbefaler 2-6 personer pr. hold.

Krolf bane
Se vores bane klik her
overdækkede gårdsplads

Besøg Café Fun Art eller medbring picnic kurven

Der kan nydes lækker mad hos Cafe Fun Art i vores dejligt overdækkede gårdsplads. Der er således lagt op til hygge for hele familien og et frirum fra hverdagen. Se vores menu her.

Medbragt mad er også en mulighed, der kan nydes i vores separate picnic område hvor der desuden er grill til rådighed. Maden kan også nydes i forbindelse med spillet ude på banen, hvor der er bord/bænkesæt under store solsejl.

TJEK IND OG DEL DIN TUR