Minigolf med blokhus tema

minigolf oversigts billede

Du kan hos Fun Art Blokhus spille minigolf på vores helt nye adventure bane, som byder på en masse sjove forhindringer.

Adventure Golf er minigolf i en helt anden liga. Banens 18 huller byder på en rejse fyldt med masser af autentiske blokhus minder, så du og dine venner kan få en god oplevelse på vores fantastiske Adventure Golf bane.

Anlægget er åbent fra 07-22.

God fornøjelse.

minigolf banen med folk
minigolf bane hygge

Gå på opdagelse

Adventure Golf hos Fun Art Blokhus kan spilles af alle, så ønsker du at udfordrer dine kollegaer, bedsterne eller olderne, dine børn, din husbond eller fruen, eller måske endda din nabo – er der garanti for at alle vil opleve sjov og spænding når jeres Adventure Golf mesterskab skal afgøres.

Med snilde og smil skyder du golfbolden ud på eventyr, hvor banerne byder på forskellige udfordringer, og det tager ca. 1 time at skyde golfbolden igennem alle banerne, fra hul 1 til hul 18.

Maks. 5 personer pr. hold.

Fra Fun Art i Blokhus ønsker vi jer alle en god fornøjelse med Adventure Golf spillet.

Børn fra 0-5 år spiller gratis

Adventure minigolf bane
Se vores bane klik her
overdækkede gårdsplads

Besøg Café Fun Art eller medbring picnic kurven

Der kan nydes lækker mad hos Cafe Fun Art i vores dejligt overdækkede gårdsplads. Der er således lagt op til hygge for hele familien og et frirum fra hverdagen. Se vores menu her.

Medbragt mad er også en mulighed, der kan nydes i vores separate picnic område hvor der desuden er grill til rådighed. Maden kan også nydes i forbindelse med spillet ude på banen, hvor der er bord/bænkesæt under store solsejl.

TJEK IND OG DEL DIN TUR