Street art festival

En farverig og "fun" festival

Kulturelle indtryk er mindst lige så vigtige for sjælen, som motion er for kroppen.

Vi glæder os til at kunne byde jer alle indenfor til den store åbning af vores Street Art-festival, der løber af stablen fra 01/07/2024 – 31/07/2024.

Billetter & entre

Alle entrebilletter giver adgang til Street Art Festivalen og alle Fun Arts aktiviteter.

Entrebillet

Giver adgang til Street Art-festivalen på en forudbestemt dag – Køb før 01/07 og spar 33%!

150,-

Giver også adgang til fodboldgolf, minigolf, krolf, petanque, legeland og trampolinpark.

Årskort

Med et årskort kan du besøge Fun Art aktivitetspark så mange gange du vil i hele 2024. 

595,-

Din dagsbillet kan opgraderes til et årskort – kontakt os for at opgradere, vi modregner prisen for din billet.

Følg den kreative proces

I hele juli måned kan du hos Fun Art følge 32 af verdens ypperste kunstnere inden for Street Art, mens de dekorerer vores nyopførte luksus-hotelhytter, murflader, vægge og hvad der ellers kunne have godt af en klat farve. Hytternes udvendige vægge er beklædt med 5×6 meter store aluminiumplader, som kunstnerne får frit spil til at dekorere med pensel, spray, blyanter, farvekridt eller … ja, kun fantasien sætter grænser! 

Fun Art Street Art Festival er blevet til i et samarbejde mellem Fun Art Blokhus og vores gode partnere i Galleri GRISK, der har hjulpet med at få stablet kontakten til kunstnerne på benene.

Festivalen er startskuddet på et løbende projekt over de næste år, der vil munde ud i nordens største uden- og indendørs Street Art-galleri – lige her i Blokhus-området!

De 32 street art-kunstnere skal blandt andet dekorere Fun Arts 15 nye hotel-hytter.

Foreløbigt program

Herunder kan du se og læse lidt mere om de kunstnere, der kommer og besøger os i løbet af juli måned – dermed kan du planlægge dit besøg, så du ikke går glip af din favoritkunstner.

Peter Birk (født 1985 i Hedensted), er en autodidakt kunstmaler, der har markeret sig markant i bybilledet i Aarhus med adskillige farverige gavlmalerier. Peter Birk er også stifter og medejer af Galleri Grisk, der er et utraditionelt galleri, som er på en mission for at give steder og miljøer en helt ny betydning, via formidling af street art.

Peter Birks kunstneriske karriere begyndte helt tilbage til teenageårene, hvor han ved hjælp af graffiti markerede sig i bybilledet. Han har siden etableret sig som kunstner med mange års erfaring både på den danske og internationale streetart-scene og har skabt sig et anerkendt navn inden for streetart-kulturen i Danmark og resten af verden.

Han arbejder ofte i serier, med motiver der gentager sig. Nogle gange krukker, palmer og ornamentik. Andre gange måner, marker og bjerge.

Sammen med kunstnerkollegaen Hans Oldau Krull har Birk arbejdet på flere kæmpemalerier på Aarhus Ø.

Rune Christensen (f. 1980) er en dansk kunstner. Runes arbejde er inspireret af livets proces: den konstante bevægelse, der resulterer i møder mellem individer, kulturer og samfund, møder der påvirker alle involverede. Drevet af en allestedsnærværende vandrelyst, maler Christensen, mens han rejser. Hans umiskendelige udtryk kommer fra en gryde af indtryk fra vores mangfoldige verden.

Efter at have udstillet mange steder, herunder Danmark, Beirut, Sydney, London og Almaty i Kasakhstan, krydser hans værker lige så mange grænser, som kunstneren selv har gjort.

Emil Kock er et aarhusiansk supertalent, som netop er fyldt 24 år. Han har tegnet og malet altid!
Emil arbejder meget med symmetri/asymmetri og stærke farver – og så inddrager han tit de ting han oplever eller hører omkring sig, i sine værker.
Han har bl.a. brugt mange korte sætninger fra de sange han lytter til som titler på sine værker.
Han maler for det meste med både pensel og hænder.

Den russisk-armenske kunstner Marat Danilyan er født i 1982, og kendt under kunstnernavnet Morik.
Han stammer oprindeligt fra Novosibirsk, men har gennem flere år været bosiddende i Prag.
Morik er født med kunstnerisk blod i årerne og har altid haft en stor passion for både kunst og kultur, og det var derfor et naturligt valg, da han som helt ung valgte at gå på en af Ruslands kunstskoler.
Undervejs droppede han ud for at læse økonomi og filosofi på universitetet.
Efter færdiggjorte studier manglede Moriks indre kunstner ilt, og derfor valgte han at dedikere sig fuldkommen til kunsten.
I dag er Morik en internationalt anerkendt kunstner, som både laver store streetart-projekter over det meste af verden, og samtidigt er repræsenteret af de fremmeste kunstgallerier.
Grundet sin baggrund fra kunstskolen blander han mange kunstneriske stilarter, materialer og formater, hvor det abstrakte bliver blandet sammen med det realistiske.
Motiverne i hans værker stiller ofte spørgsmålstegn ved samfundsmæssige problematikker, ligesom han generelt – via sine værker – er en fantastisk historiefortæller.

Steve Locatelli er en belgisk samtidskunstner, som har opnået en unik anonym anerkendelse gennem de sidste tre årtier.

Hans værker, der består af sammensatte former og farver – ofte resulterende i skræmmende kranier – kan findes over hele verden.

Nogle værker er placeret i offentlige rum. Andre i gallerier eller private hjem – nu får hans kunst altså også en plads i Blokhus.

Kevin er en canadisk kunstner og tatovør, der bor og arbejder i en lille landsby i bjergene, langt inde i British Columbia.
Han har arbejdet som tatovør i mere end 20 år under navnet ”Heavy Horse”, og har sideløbende udviklet sig som kunstmaler, hvor motiverne ofte reflekterer hans lange vandreture i bjergene og skovene omkring landsbyen, Kaslo B.C..
Derfor er hans malerier ofte præget af store landskaber, vandfald, tykke skove og vilde dyr.

Hans Vilandt Oldau Krull (født 21. januar 1952 i Svendborg) er grafiker, maler og billedhugger. Hans Krull har fået sin grafiske uddannelse på kunstakademiet i Krakow i Polen hos professor Mieczyslaw Wejman, 1974 – 1977.

Hans Krull er i Århus kendt for sine mange initiativer, blandt andet gavlmaleriet Mågekysset i Fiskergade i Århus midtby og værtshuset Under masken i kælderen i Hotel Royal.

Mads Edinger er en dansk up-coming kunstner, født i 1996, København.
Mads er autodidakt billedkunstner som specialiserer sig i det figurative univers. Han undersøger forbindelsen mellem menneskets handlinger, naturen, dyrene og deres ageren, i sit arbejde.
I hans værker dyrker Mads skønhedsfejl og det uperfekte, hvilket gør hans værker rå og æstetiske.
Mads tror på, at kunsten i det maleriske er at skabe sin egen fortælling, som vil få nogle mennesker til at skabe deres egne intuitioner, mens andre vil lægge mærke til nogle interne og bagvedliggende referencer i kompositionen.
Mads beskriver sit eget univers som et sted, hvor utraditionelle tanker vi helst undgår, bliver til virkelighed.

Peter Birk (født 1985 i Hedensted), er en autodidakt kunstmaler, der har markeret sig markant i bybilledet i Aarhus med adskillige farverige gavlmalerier. Peter Birk er også stifter og medejer af Galleri Grisk, der er et utraditionelt galleri, som er på en mission for at give steder og miljøer en helt ny betydning, via formidling af street art.

Peter Birks kunstneriske karriere begyndte helt tilbage til teenageårene, hvor han ved hjælp af graffiti markerede sig i bybilledet. Han har siden etableret sig som kunstner med mange års erfaring både på den danske og internationale streetart-scene og har skabt sig et anerkendt navn inden for streetart-kulturen i Danmark og resten af verden.

Han arbejder ofte i serier, med motiver der gentager sig. Nogle gange krukker, palmer og ornamentik. Andre gange måner, marker og bjerge.

Sammen med kunstnerkollegaen Hans Oldau Krull har Birk arbejdet på flere kæmpemalerier på Aarhus Ø.

Kartelovic er en østberlinsk, omrejsende street-art kunstner, der laver fantastiske udsmykninger på lærreder og bygninger under sloganet: “Wir malen, Sie Zahlen”, som på dansk betyder: “Vi maler, I betaler”.

Kartelovic er masterstudent fra den anerkendte kunstskole HAWK i Berlin, og i sine værker bevæger han sig konsekvent i laget mellem nostalgi og nutid. Hans værker er ofte inspireret af hverdagsliv, historisk hukommelse og artefakter fra vores fælles samfund. Med sin kunst skaber han en ny kontekst, og nedbryder velkendte grænser mellem tradition, håndværk og digitalt design.

Anatoly Akue er en russisk kunstner, født i 1986.

Han bor og arbejder i dag i Montenegro, og er bredt anerkendt for såvel sine malerier, sine grafiske værker samt unikke streetart-udsmykninger.

Udgangspunktet for Akues kunstneriske virke er graffiti-miljøet.

Galleri GRISK har arbejdet sammen med Akue igennem flere år, og han har bl.a. deltaget i vores Street Art Festival i Aarhus.

HNRX er født i 1993 i Innsbruck, Østrig, men i dag bosat i Hamburg, Tyskland.
Han startede sin karriere i en meget ung alder og har i flere år rejst som nomade over det meste af Europa.

For HNRX betyder kunst frihed, og at han kan gøre hvad han vil, på de steder han maler. Han ser ikke sig selv som en typisk graffiti- eller streetart-kunstner, bare fordi han foretrækker at male offentlige steder fremfor i et studie. HNRX er især glad for at male på betonflader hvor materialets mange fejl og mangler bringer en helt speciel vitalitet frem, og på den måde fortæller sin egen historie i det givne kunstværk.

Tvillingebrødrene Nikola og Ivan Gajic er født i Beograd, Serbien i 1991.
De har en baggrund indenfor graffiti, men har i løbet af de seneste år opnået bred international anerkendelse som professionelle streetart-kunstnere, der arbejder som en duo under navnet Sobekcis.

Deres unikke og letgenkendelige stil er via en lang række omfattende projekter spredt udover det meste af verden, ligesom tvillingerne har opnået meget stor erfaring med forskelligartede udsmykningsopgaver, som indebærer alt fra kæmpestore vægmalerier på både gavle og deciderede højhuse til siloer og komplette udsmykninger af eksempelvis hele bygninger og ejendomme.

Zoer, eller Fred Battle, født 1985 i Tours, Frankrig. Han bor og arbejder i dag i Alpes Maritimes.
Han er bl.a. kendt for sine gengivelser af gamle vrag, som gives nyt liv i hans fantastiske kunstneriske univers.

Kunstneren med det utraditionelle navn KJ263 er fra Düsseldorf, Tyskland.

Han har en baggrund indenfor graffiti og som designer, og har i løbet af de senere år udviklet sig til at blive en internationalt anerkendt streetart-kunstner.

Han arbejder altid med legesyge kreationer, en fascinerende ironisk mikstur af hverdagsopfattelser og fiktive gimmicks, som bliver præsenteret i form af surrealistiske karakterer og charme.

Danske Matilde Digmann (Mat) er kunstner og forfatter med base i hhv. København og Mexico City.

Mat har malet vægge over hele verden de sidste 10 år.

Isaac Malakkai er født i Almería i det sydlige Spanien, og har tegnet siden han kunne holde fast om en farveblyant.

I slutningen af 90’erne blev Malakkai en integreret del af først det spanske og siden det internationale graffiti-miljø, men han arbejder i dag med streetart i en anden form, hvor hans værker ofte er inspirerede af de jordlige farver fra ørkenen omkring hans hjemby, surrealisme og det delikate i rodede og beskidte linjer.

Hans værker har altid et touch af melankoli og ironi i sig, og Malakkais virke spreder sig over hele verden, fra Aarhus i Danmark til hjemlandet Spanien, Kina, Mexico, Tyskland, Italien, Sydafrika og mange andre lande.

Mr. Woodland er født i 1981 i München, Tyskland.

Hans primære fokus som kunstner er at male næsten fotorealistiske karakterer med grafiske elementer i forskellige positioner og bevægelser.

Mr. Woodland bruger pensler, malerruller og spraymaling i forbindelse med tilblivelsen af sine værker, som bl.a. kan findes på gavle og mure over det meste af verden.

Den østrigske kunstner Ruin / R.U.I.N. er nærmest fast inventar på Wiens street art scene.

Hans værker kan findes på vægge og i gademiljøer overalt i Europa, og eksperter i graffiti-miljøet kan let drage paralleller fra hans graffiti-pieces til hans deciderede street art værker.

Ruin er født i 1990 og lavede det første graffiti som 13-årig. Siden har han bl.a. studeret på Vienna University of Applied Arts, været foregangsmand for adskillige workshops for børn og unge mennesker på Vienna Künstlerhaus ligesom han er medstifter af galleriet Oxymoron, hvor unge talenter får mulighed for at udleve og udstille deres kunst.

Ruin er en utrolig alsidig kunstner, som både arbejder med store udsmykningsprojekter samt på papir og lærred.

Født i 1971. Bor og arbejder i København, Danmark.

Siden 1980’erne har SWET været en markant figur på den internationale graffitiscene og har inspireret nye generationer med sine meget veludførte malerier.

Han er kendt for sine livlige bogstaver og farverige mesterværker, og SWET fortsætter med at imponere i en konstant foranderlig verden.

CMP ONE er oprindeligt fra Næstved, men har tidligere boet og arbejde i New York. CMP ONE har været en aktiv kunstner siden 1980’erne, hvor han sammen med sin trofaste ven, SWET, var med til at grundlægge den street art kultur, vi kender i Danmark i dag.

CMP ONE’s værker tager afsæt i den beskidte undergrund i New York, hvor togene buldrer af sted til lyden af tung hiphop, og hvor graffitien lever sit eget liv.

CMP ONE’s streger og enkle farvetoning skaber en helt særlig stemning i værkerne, og de samme motiver går ofte igen.

Dejan Ivanovic er født i 1993 i Novi Sad, Serbien.

Dejan arbejder under kunstnernavnet Wuper Kec, og har udført imponerende vægmalerier og streetart-udsmykninger siden 2007.

Han har løbende hævet niveauet og kvaliteten af sine værker, samtidigt med at han har formet sin karakteristiske stil, som nu også udtrykkes i form af oliemalerier.

De senere år har Wuper deltaget i en lang række internationale streetart-festivaler hvor han har modtaget stor international anerkendelse og vundet flere priser for sine kunstværker.

Roman Manikhin er født i Rusland i 1977, men bor arbejder i dag i Berlin, Tyskland.

Han er bredt, internationalt anerkendt for både sine malerier, skulpturer, fine stregtegninger og store udsmykninger i form af bl.a. gavl- og vægmalerier.

Roman udforsker ofte korrelationerne mellem nutiden og minderne om fortiden, hvori han frembringer billeder og historier med både humor, mysterium og kærlighed for andre mennesker.

Født i Karangand, Kazakhstan, men opvokset i Kaliningrad, Rusland.

Han er uddannet grafisk designer fra Penza Art College K.A. Savitsky, i perioden 2004-2008, og har siden udført større streetart-udsmykninger over det meste af verden,
sideløbende med hans karriere som tech-iværksætter og foredragsholder.

Han har bl.a. stiftet virksomheden ”Sketchar”, som har udviklet en AI-baseret og kunstnerisk app, der hjælper uprøvede med at udfolde deres kreative talent ved hjælp af Augmented Reality.

App’en har mere end 11 mio. brugere over hele verden.
Adno, der I dag er bosat I Lituaen, er bl.a. en del af UNESCOs International Federation of Artists samt The International Academy of Digital Art and Sciences.

Pil Anna Tesdorpf, går under kunstnernavnet “PILAT”.

Pil er født i 1995 og har bl.a. en bachelor i visuel kommunikation fra Royal Danish Academy.

Hun arbejder i dag som illustrator med base i henholdsvis København og Barcelona, ligesom hun er kendt i flere lande for sine væg- og gavlmalerier i stærke retro-farver og ofte med feministiske budskaber.

Johan Moorman, født i 1979.

Han har formet sin kunstneriske rejse i den dynamiske, hollandske by Eindhoven.

De første skridt tog han som graffitimaler i 1990’erne, men han har altid eksperimenteret uden grænser i form af en bestemt stil eller medie.

Milu er født og opvokset i Buenos Aires, Argentina.

Hun er autodidakt kunstner, og begyndte at male i en meget ung alder, stærkt påvirket af hendes hjembys rige kulturelle arv, den farverige gadekunst og det dynamiske sociale landskab i hendes omgivelser.

Milus kunstneriske stil er præget af ambivalente scener og en skarp sans for historiefortælling, og hendes værker er ofte særdeles dialogskabende, skabt til at give steder og miljøer en helt ny betydning.

Jakob Der Bruder er en ung graffitimaler fra Wien, Østrig.

Han er kendt for at blande klassiske graffiti-elementer sammen med andre former for kunst, og dermed skabe en verden der er delvist abstrakt og delvist figurativ.
Han blander traditionelle bogstaver med organiske former og dagligdags-strukturer, altid på sigt efter at skabe nye kombinationer og kompositioner.

Björk Hijoort er en svensk/græsk kunstner, som primært arbejder med traditionelt maleri.

Hendes interesse i historiefortælling har givet hende en legende, farvefyldt og karakteristisk stil, hvor hendes enkelte værker ofte udgør scener af en længere historie.

Født i 1988 i Patras, Grækenland.
Bilos er illustrator og streetart-kunstner, med en baggrund indenfor graffiti.
Hans værker udforsker grænserne for illustration og det abstrakte, altid i søgen efter usædvanlige former og narrativer.

Andrey Berger, født 1986 arbejder i inter-sektionerne mellem kunst, urbanisme og nye teknologier.

Han arbejder ofte med grafiske elementer for at kompositioner i flere lag, som udvisker linjerne mellem landskaber og det abstrakte samt mellem 2D og 3D former.